Monday, October 11, 2010

Kerana ada kamu...

Semalam penat sungguh melayan karenah Aleesya...sejak mak dan akma balik, dia mula meragam sebab dah takde kawan...tssskkk...cian dia...

Kerana ada dia juga, ku berteman...kalau tak mesti boring menunggu Mr. Asben yang lambat balik dari kelas di U.M...fiuhhh!!! Mau keboringan tahap gaban melanda nanti...

Sempat lagi ku buat post untuk harini...semalam lappy buat hal tak tau kenapa tak boleh detect broadband...terpaksalah mr. asben pegi jumpa kawan repair apa yang patut...TQ abang :)

Alica & Mr. asben dah ke kayangan agaknya...sama macam perkahwinan astranout negara yang tengok malam tadi thehehe...Alica...Alica...mama sangat sayang kamu...kamu yang nakal dan menghiburkan...sekarang Alica dah pandai berjoget...pantang dengar lagu mesti dia gerakkan badan...kalau dengar azan pula...dia duduk tegak je...kusyuk agaknya...hehe budak2 zaman sekarang ni cepat belajar...

Penat juga harini...pukul 12 malam baru selesai mop lantai segala...pukul 10 ke bawah dah terkejar2 si kecik yang super lasak tuh...kekeke

Oklah...ku dah nak tido...sambung citer baru dalam mimpi ;)

No comments:

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)