Friday, November 12, 2010

Cedey :'(

Malam ni nak msk ape eaa?
Uii sempat lagi post entri tu...
Sambil2 ape salahnye kan? Sambil tu leh gak jengok2 resipi kat internet


Tadi ai de bace belog kekawan...uwaaa cedey la pulak bace belog diye
Ai ni memang cepat terase sket...xley tengok org len cedey...
Ai pulak rase nak nanges :'(


Macamni la putaran hidop
Kite takkan boley puaskan hati seme orang
Tambahan kite tidak berniat untuk melukakan hati sesiape...
*tapi tetibe diye terase camne...ai pon xley nak buat ape*


Mungkin perantara belog belom cukup baek untuk meluahkan rase
Takut2 melukakan hati orang yang xpenah melukakan hati kite.
Untuk kebaekan sume ai pon delete post sebelom ni
Entri tu bukan ai nak tujukan pada kekawan ai...tp tettttt
*xnak la reveal nnt mengaibkan org tu*


Ai cayanggg seme kekawan ai *yg masih ader listnye dalam fesbuk ai*
yang dah di delete tu bukan ai xcayang...
tapi i was2 btol ke diye kawan @ customer ai @ menyamar sahaje


Ai menulis semenya dari hati
tiap kali marah, cedey, gumbira, hiphiphooray
seme kalo buleh ai nak berkongsi dengan kekawan
tapi rupe2nye xseme kite ley kongsikan
ader jugak kite kene tapis


Sekarang mase ai tengah buat entri ni Alica tengah teraburkan buku2
BTW mmg hobi diye yang ai sndr dah xley tegah
*biorkan aje la*


Okie dokie...nak masak ni...jap lagi beloved hubby alek mesti nak mamam hihi
bye seme

No comments:

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)