Wednesday, November 24, 2010

Ingatkan lelaki...Rupe-rupenye pompuan

Malam tadi tengok cite Asmara kat TV3...
besh suke bangat lagu OST die *cite die pon suke gak*


Mama ni sume cite mama tengok...
Mama xkesah ^______^

Cite Melayu ke *Asmara*

Cite English ke *Supernatural*

Cite Hindi ke *baru ni mama ader tgk cite 13B...seram citenye...antu berhubung ngan manusie gunekan TV*

Cite Korean ke *ni memang addicted terutama yang bersiri - pelakon die omey-omey*

Cite Thailand ke (kung krap) *xtau tajuk ape tp kat ABO seram gak*

Cite Tamil ke *Cite tamil ngan hindi, rasenya tamil lg besh...jln cite die xsama mcm hindi yang macam streotype sket, banyak kesah realiti*

Cite Filipina ke *ni dolu2 ader cite Pangako Sa Yo xsilap, besh gak*

Pastu cite Sepanyol kot *Secreto D Amor*

Cite Cine *ni zaman sekolah memang suke sangat cite bersiri, paling ingat cite pasal bursa saham tajuk The Change of Time*

Cite Indonesia *ni memang peberet...sudah tentunya drama Cinta Kirana*



Ok...ok...panjang lebar sangat cite pasal cite TV...
Nak share ni...lirik lagu tu...
*mati-mati ingat lelaki yang nyanyi lagu ni...rupe-rupenye Anggun yang nyanyi*
Aduyaaaiii sebijik sore lelaki...


Berganti Hati - Anggun


Satu persatu telah ku hapus
Cerita lalu di antara engkau dan aku
Dua hati ini pernah percaya
Seribu mimpi tanpa ragu tanpa curiga


Ku tak ingin lagi
Menunggu
Menanti
Harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
Ku tak ingin coba
Hanya tuk kecewa ku telah kecewa
Lelah ku bersenyum lelah ku bersandiwara
Aku ingin pergi
Dan berganti hati


Satu persatu telah kuhapus
Nada dan lagu yang dulu kucipta untukmu
Rasa yang dulu pernah ada
Kini berdebu terbelenggu dusta dan noda

Kini ku sadari diri ini
Ingin berganti hati
Cinta yang telah pergi
Harus berganti hati

Harus ku ganti hatiku kini
Ini harus ku ganti
Tak perlu ini lagi harus berganti





I loiiiikeeeeeee very much...





Aiyoyooo ammaaaaaa
Jiwangnyeeeee










Pasni Alica pulak nyanyiii
do-re-mi-pa-so-la-ti-do
jom kite titon




Cukup sudah terapi belog untuk harini...


Bersembang.....*bersambung ;P*


2 comments:

zurazari said...

hehehehe...
zura tak tau pun anggun yg nyanyi...
tp best layan asmara...
tangkap leleh=)

Mariana said...

itu la tu zura...
patot la search xjumpe2 lagu ni
rupenye anggun
btul mmg tangkap leleh
de jgk lelaki baek camtu :'(

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)