Tuesday, November 9, 2010

Since dah ber baby ni, selalu x cukup titon...

Zzzzz...ngantoknye xcukop titon...Aleesya xtau nape malam tadi asyik nanes je...Tu la bawa lagi budak kecik itu pegi pasar malam masa dekat nak senja...


Dah memalam asyik nanes je...masuk buaian, turun buaian, letak kat katil, letak kat tilam lantai...sume dah try xjalan...wuaaaaaaa...mama lak rase nak nanes :'(


Ayah Aleesya bz buat assignment memang xleh kaco...nanti xciap sian pulak.
Dah la dekat due date diye.


Kesudahannye bangun titon pagi tadi, mata Aleesya sembap...Ciannye anak mama...naper yayang xley titon yayang?
Nak cakap xreti...yang diye cakap 'nanaaak' je...ape yang diye nanak pun xtau...nanak titon ke, nanak num shushu ke...
Phewwwww....susah nak paham kehendak kanak2 tgh membesar ni.
Ku kan ibu yang xde pengalaman menjaga anak...


Ibu2 di luar pon mesti penah alami ekspirience same ngan ku kan?


Untuk mengubati mengantok ku *kalo kekawan pon ngantok jugak silalah layanzzz*






Beshnye...luasnye tempat bermaen

*ni otw pegi survey shushu kat Wisma Goshen*







Nak naek tren la
Alica xpenah naek tren lagi









Uiii cedap ni
mama nak yang ni ley?









Ihhhh nanak tanggal pulak s-kem ni










tapi skrg dah tukar kpd link baru
http://diarialeesya.blogspot.com/
ha.ha.ha skrg belog ini ana yang punyaaaa
*gaye suare mcm jin dlm cite Ahmad Albab*










Xdapat Aleesya nak melasak lagi
ayah dah tangkap diye
mama pulak tangkap gambar
*bila la mama pulak nak letak gambar mama dalam belog*
xpe nanti Alica dah besar, Alica pulak buat belog untuk mama eaa
skrg mama membelogkan Alica je









My Sweetheart
My Love
My Destiny



Xhilang gak mengantok ni...mcmn nih?


8 comments:

Anonymous said...

comel jer aleesya....

Elin said...

Salam kenal. jalan2 cni tgk aleesya n follow u. allesya sama umur ngan afrina..1 thn 2 bulan 13 hr..heh..beza hari jer. Bersalin time bulan puasa kan. :)

Mariana said...

tq dear

Mariana said...

Elin...salam kenal...
aah bersalin time bulan pose...
ikotkan due die 6.10 tapi diye nak sambut pose sama...tercepat pulak bersalinnye ehehe

Elin said...

dah add awak dah...do follow me k.. :)

Mariana said...

ok dear...
tq

Mama Qiestina said...

hye salam kenal mama aleesya :)

waaaaaaaah kita sama, ade sept baby :D

Mariana said...

salam mama qies...
aleesya sept baby yg sgt lasak
ehehe...sm ngan qies kan ;)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)