Monday, January 10, 2011

Tolong Ingatkan Aku Kisah Kita...

Hi lalings...



Malam ni sambil tengok AJL...sambil tuh hapdate belog sekali...Aleesya ngan ayah diye dah titon daaa...tinggal mama sorang jek layan AJL...




Tengok gitu2 je...belog yang diberikan kredit lebeh...Hapdate malam2 tapi auto-post pagi ni...




Semalam Ayah yayang exam...tapi macam x exam je gaya diye...baca buku sambil ditemani pom-pom gal *tak laen tak bukan - Aleesya. Erkkk! :P takkan mama pulak kan*. Aleesya dok x diam...duduk atas kabinet tempat ayah diye tengah study. Sambil tengok ayah study, sambil maen2 rambut ayah. Belai2 gitu *manjeee*.





Balek dari exam we olz seperti biasa bersiar-siar menghirup udara segar. Takde tempat laen dah nak pegi, semestinye Tasik Titiwangsa. Kan besh kalo kat K.L ni ader pantai...bole gak maen2 ombak...pe nak buat...itu je la tempat paling menarek untuk bawak budak2 yang kuat berlari ni. Kalo bawak jauh2 sangat pon risau gak, sebab Aleesya baru je nak sihat.





Piknik berbekalkan nugget ayam dengan shushu je yea kawan2









Menghirup udara segar di tepi tasek sambil nom shushu










Lihat sekeliling tanpa jemu










Aleesya...penguat semangat kami menempuh tiap dugaan mendatang











Lovey dovey ayah & lil pwincess









Mama cinta kalians sampai syurga







Sempat mama jenguk kejap ayah yayang tido...tangan letak kat kepala. Pegi bilik sebelah tengok Aleesya tido dalam buaian...sama. tangan letak kat kepala juga. Tersenyum seketika. Indahnya ciptaan Tuhan. Melihat gelagat si kecil sama dengan ayahnya. Aleesya banyak ikut ayah. Muka pon iras2 ayah diye. Perangai pon lebeh kurang sama. Tapi kuat nanges tu ikot perangai mama. Mama masa kecik2 dolu memang kuat nanges. Betol orang kata kan...anak kite, cermin diri kite.






Futnot: Tahniah Ana Raffali, menang AJL...mama sukeeee kamu (^___^). Sangat syomel maen gitar.





4 comments:

Mawar Merah said...

Tapi MM keciwa Yuna xmenang. ISk2 huhu

Mamaleesya said...

MM: Minat Yuna yea...mamaleesya minat ana raffali ehehe...takpe la diye da masuk tu dah kira hebat ^__^

Yan said...

Salam kenal,

karektor ayah anak ni memang saling tak tumpah. Akak ada 3 boys. Sume mcm perangai ayah kalau tidur..

Mamaleesya said...

salam kenal juga yan...suke kan tengok anak2 sama perangai dengan ayah derang ngehehe...locooo pon ader bile tgk. Kalo boys lagi la besh kan...

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)