Monday, February 14, 2011

Welcome To Da Club Amir Hamzah & Zeeta Mokhtar

Assalamualaikum semua...



Kali ni mama hapdate tentang aktiviti di hari Sabtu haritu. Mama, ayah dan Aleesya ke wedding reception BFF mama masa high school SMVAS, Amir Hamzah dengan pasangannye juge BFF mama masa study di UiTM. Sukeeeee coz dua-dua pon kawan mama, moga bahagia sampai syurga. Nyanyi sket...Ikan di laut, asam di darat...dalam kuali bikin muafakat...ceeewaaah.



Bukan itu saje, wedding reception BFF mama ni sekaligus jadi macam reunion pulak. Dah laamaaaaaaa sangat we olz tak jupe...sekali jupe meriah amat. Hehe sori Amir, kitorang dah ter eksaited jupe geng ^_____^ sampai terlupa jap kat peranten yang macam pahlawan Hang Tuah dan Puteri Gunung Ledang tu...jangan mara yeaa.




Okie...Sekang biarkan gambar bercerita.



.

.

.


Shanteknye peranten
Macam pinang di belah dua


Majlis ni diadakan di Wisma Sejarah, Kuala Lumpur
Pada 12|02|2011 pukul 8.30 malam






Renjis-renjis di pilis, ditepungi lah tawar
*Nyanyi lagiii*






Penyatuan dua hati
Semoga mendapat keberkatan






Dan inilah antara kemeriahan di majlis itu

.

.

.


Aleesya la sape lagi
Pheww siap main nyorok-nyorok celah langsir






Mama Nora wif baby *baby Slash Junior yang sangat mesra, kat seme orang diye nak*
BFF mama merangkap teman sekelas + jiran sebelah katil masa kat hostel dulu
Dah berbelas tahun tak jupe






Mama D @ Dyan wif baby Harith yang chubby
Geramnyeeee rasa nak mamam pipi diye tu






Halim dan Syed
Teman sekelas mama yang sempoi
Sekang dah jadi papa-papa







Ahmad Rifaat yang juge kawan sekelas mama





Inilah diye Papa-Papa Vogue 2011
Dari kiri Slash *kawan mama yang hepi go lucky*,
Ridzuan *best student kelas mama*,
dan Aril *kelas ABM*






Geng Hot Mama pulak
Hehe ayat tak menahan 





Mama D & Mamaleesya
Wif our Limited Edition Branded Handbag
Haha ayat tak menahan lagiiii :D






Ni baru sebahagian geng SMVAS yang hadir
Iza, Jaja, Mala, Mommy, Ridzuan, Slash, Aril, Reza Danial, John, Helmi Akashah






Wahhh...meriah dah masa ni
Kitorang je bergambar lebih dari peranten *sori yea tuan umah*
^____^






Bertambah lagi
Sampai tak muat dah kamera
Ada yang sampai nampak tangan je
*Blom mama masuk lagi, kalo mama masuk sure nampak tudung je*







Dan...acara kemuncak
Berpixca bersama peranten
Amir Hamzah & Zeeta Mokhtar





Full view Gang SMVAS


Selamat Pengantin Baru Amir & Zie
Semoga berkekalan till jannah
dan
dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah





Welcome to da club!



2 comments:

Elin said...

bestnyer. pegi kenduri kawin merangkap gathering ek...boleh jumpa member2 lama kan.

Mamaleesya said...

Tu laa elin besh sesangat. Muka senyum sampai ke telinga je sume. Eksaited sangat

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)