Thursday, March 24, 2011

Let's style your babies and kids

, onTajuk belogshop mama tuh. Biasanya mama selalu hapdate fesbuk shop je, sebab yang tu cepat, pantas, tuntas. Maklum, mama buat biznez tu part time je...mana nak buat keje opis lagi, nak hapdate belog lagi, nak fesbuk lagi kan...hehe macam-macam nak buat kekadang fening jugak. Tapi kalo dah minat, apa pon bole. Kena curi-curi masa.



Okeh, merujuk kepada nama butik online mama...Baju Babyku Babymu. Masa mama blom bukak lagi butik online neh, mama suka search kat google. Mesti taip hint Baju Baby. Nanti keluar la memacam butik online kat Mesia termasuk Indonesia dan Brunei. Makanya, mama terfikir...SEO ni bole guna untuk nama butik online mama. Coz, mesti 1st orang taip baju baby. Jadi nak sedapkan, mama tambah je la jadi Baju Babyku Babymu. Bukan saja baby mama je pakai baju tu, tapi yu olz kat luar pon bole gayakan untuk anak masing-masing.




Orait dipendekkan cite coz mama manyaaaak keje today. Let's shopping design terbaru untuk koleksi hari raya anak anda sume. Persiapan hari raya selalu mama-mama kat luar sana buat awal kan? Kalo anak sorang bole lagi sopeng last menit, tapi kalo ramai kene sediakan seawalnya. BTW mama baru sempat publish baju untuk gegerl je dulu. Untuk boboi dan baby esok lusa mama publish okeh. Cekidauttttt!





Pre Order
Estimate Time Arrival: End June











 Gap Brand




POLO Brand






Maanyakkkk lagi baju syomel untuk koleksi anak anda.

Klik sini







9 comments:

MamaEma said...

wah, comelnya,...

Mamaleesya said...

tenkiu

Intan said...

Cute2 nya baju...tahniah on ur biz nie, semoga suksess ;)

Nak skodeng tengok lah nanti :D

Mamaleesya said...

intan: kalo arissa pakai mesti lagi cute. Ma aceh. Skodeng jgn x skodeng hehe

Nora Shahaira said...

kalo ada beby girl sonok nya hiaskan dia..haha..ingat baby doll ape..

Mamaleesya said...

memang besh baby girl...macam2 pesen baju diye hehe...tapi mama diye la kopak duhet

MaSLiNa said...

All the best in your biz, Mamaleesya.. patut la baju Aleesya sume vouge da vass.. maknya tokey baju rupanya :D.. ni yg makin berkobar2 nak baby girl gak :p

Mamaleesya said...

maslina: hahaha vogi da vas ye mas. Vogi suam2 kuku je tu. Baju pree anak toke kedai. Haa bagus tu, meramaikan umat nabi Muhammad. Caiyok!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mangsa tag cintabunga seterusnya adalah mama :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/you-are-my-lucky-follower.html

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)