Friday, March 4, 2011

Momma, Mommy, Ibu, Ummi, Bonda jom tengok ni

Hai sume...


Harini mama nak publish design baru dari FB shop mama. Selalu publish situ je, kali ni bagi momma-momma kat sini pula cuci-cuci mata okeh.



New design dari Butik Online mama Baju Babyku Babymu. Pre order dibuka sekarang dan akan berakhir pada 16|03|2011. Hurry! Sangat sesuai digayakan untuk anak-anak anda yang syomel-syomel belaka tu. Material amat selesa, lembut dan berkualiti tinggi  ^___^





Nissen Pants (Japan Brand)



Color: Red & Dark Blue
(Unisex)





Color: Dark Blue (Green Waist) & (Red Waist)
(Unisex)






Color: Dark Blue & Khakis
(Unisex)





 
Color: Black & Khakis
(Unisex)










Color: Purple & Pink
(Gegirl sahaja)








Color: Dark Blue (Stripe & Plain)
(Unisex)








Color: Turqoise & Green
(Gegirl sahaja)





Color: Dark Blue & Khakis
(Unisex)





Size:
80 (1-2y)
90 (2-3y)
95 (3-4y)
100 (4-5y)
110 5-6y)






Harganya berapa?



Murah je



RM35.00 each
*kalo beli banyak helai bole diskaun lagi*
nanti kita diskas-diskas okeh




Keterangan lanjut atau nak order bole call / sms mama
012-6034 803


Atau Emel ke





Kalau nak order online just tinggalkan komen kat fesbuk okey lalings, nanti mama PM yu olz.
Nak order sini just emel mama k.





Selamat Menyopeng dan selamat berhujung minggu!





8 comments:

Zur@ZaRi said...

cantik nyer...=))

hehehe... exchange link boley tak?

Nora Shahaira said...

wa..akak berkenanla..tapi tgh tak aman nak nengok lama2 ni..add akak ya..sha_ayang83@yahoo.com

Mamaleesya said...

zur@zari: bole dear bole...dah lama add ur link

Mamaleesya said...

kak nora: ok kak nora...nanti mama add akak okie hehe...keep in touch

shah-kayrul said...

cantik2 nyer...seluar kat sini...

.::cintabungablogspot::. said...

mama kene tag la! :)


jom support blogger sm² yuk!

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-contest-alin-marlini.html

Mamaleesya said...

shah-kayrul: sudah semestinya hehe

Mamaleesya said...

cinta: ok jap agi mama pegi tengok eaaa

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)