Tuesday, March 8, 2011

Penghargaan Buat Blogger Pemes Amos En. Ben Ashaari

Mamaleesya mengucapkan terima kasih pada Blogger pemes amos En. Ben Ashaari kerana memilih untuk review blog mama dalam segmen JELAJAH BLOG IBU 2011. Hehe...sempena Hari Wanita ni merupakan kenangan terindah gak ni ^___^.




Mama copy review dari blog En. Ben Ashaari seperti di bawah.




JELAJAH BLOG IBU 2011 : MAMALEESYA


Ini edisi khas memandangkan blogger ni paling pantas hantar penyertaannya .. hehehe .. Kita tengok intro mengenai dirinya ..


"Seorang isteri dan mama yang sangat sempoi. Suke berkarya tentang gula-gula hati kami Aleesya. Berbelog merupakan terapi terbaek untuk minda. "

Menarik sekali blognya .. Seperti biasa , seorang ibu takkan lepaskan peluang letak gambar anaknya di dalam blognya.. hehe.. Nanti besar leh tengok kan ..  :)


image



Ok... mmg sempoi dan cantik blog ni...Ada cerita peribadi jika bermnat nak tau ... Kalau nak tau , g la jengok sendiri eh ...





Atau pun bole tengok di link ini.




Terima kasih Ben Ashaari. Jasamu dikenang.




26 comments:

Faztee Danisha said...

tahniah..tahniah..tahniah..
slmt hr wanita dan ibu hr ni..hehe

.::cintabungablogspot::. said...

MAMA!!! cayalahhh!!! ;) heheh

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah..best dpt review dari bro benn..
selamat hari wanita eaa..aleesya sgt comel..

i follow sini nk tambah geng mummy² n kalau free jemput dtg to my blog ok

Dda Ly said...

salam kenal, thanks sudi jengah blog saye..keep in touch ye mama..:)

Maziela_84 said...

tahniah dpt review dr abg ben..
salam perkenalan

risa said...

jeles sehhh...hehehe tahniah dear..u deserve it..mmuuahhh

~~@lyci@~~ said...

salam kenal.. slamat hari wanita ;)

saya YANA said...

aah.. yang pertama lagi tu.. hehe...

miss chekleen said...

wow!tahniah! :)

cik yuz said...

jelajah dari segmen ben ashaari..

waahhh..turn ibu2 pulak join segmen...syabas!!

keep on blogging mama :)

iqin said...

jalan-jalan dari blog a.Ben

nice post mummy~~

kalau sudi, follow back lah..

:)

cik ayin said...

dtg dari belog BA :)

rizaros said...

salam perkenalan mommy.. leh kongsi2 about mommy kan :)
datang dr blog ben... jom follow sy jgak.. :)
>>wah terpilih..tahniah2.. :)

MamaEma said...

tahniah!!!

MaSLiNa said...

tahniah.. tahniah.. blog mama pun dah jd fames ames.. hehehe.. mmg blog mama pun cantik bangat..

P/s : Selamat Hari Wanita.. takpe la lewat sehari kan? semalam kita tak masuk ofc :D

shah-kayrul said...

tahniah...makin pemes la lepas nie bila en ben dah review...

Mamaleesya said...

tenkiu olz...mama dah terjah blog kalians seme. Memang besh2 belog kalians. Keep in touch.

aizamia3 said...

singgah ziarah dari blog abg ben...

Mamaleesya said...

hi aizamia...thanx for visiting us

A N A K - A N A K K U said...

heheeh tahniah kak....erm moga kita akan terus jadi ibu terbaik buat cinta kasih kita

estee_8980 said...

salam mama aleesya...
tahniah kerana terpilih..
bila la pulak saya nk terpilih..hehe

jemput singgah ke blog saya dan kalau sudi jemput jadi follower saya di : estee8980.blogspot.com

salam perkenalan...

Rozita said...

tahniah...jenguk balas dan dah follow yer...

tims said...

salam knal,kunjungan balas..jenguk geng jelajah blog ibu,dah folo sini..jom folo saya..

CT NoArIzAh ArIs said...

sALAM KENAL... SY DTG BUAT KUNJUNGAN BALAS.. SMLAM X SEMPAT COZ SIBUK DGN KONVO ADK .. TIMA KASIH SUDI SGGH RKTS.

MuMMy CHoMell said...

besh2..shopping mmg leh jd terapi stress..law x pat shopping, window shoppping pun jdlah...(^_^)

luckylizan said...

salam mama aleesya. selamat berkenalan. saya terjah dari blog ben dengan hajat nak tukar2 link so that boleh share info pasal ibu2. Sy dah join kelab mesyuarat tingkap awak, boleh lah menyeninggan lagi kat sini nanti. Gula2 Alessya dah setahun la ya... cepatnya masa berlalu kan...

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)