Monday, May 23, 2011

StyloScarfs's 1st Giveaway : MANIS BERTUDUNG

Asyik Aleesya je join contest kannn...mama pun nak join jugak :D

Jom kekawan memeriahkan contest ni.



Nak join klik sini










Okeh kena la letak gambar bertudung

Gambar mama sensorang takde, mesti ada je Aleesya nak menyelit :D







Kenapa anda mahukan Tudung FAREEDA Raihanah ini?


Sebab Tudung FAREEDA Raihanah memang cantik, selesa dipakai, diperbuat dari kain berkualiti tinggi dan lembut, mempunyai rekaan yang tersendiri serta harga pun berpatutan. Mama memang feminat No. 1 koleksi Tudung FAREEDA ni, memang berbaloi-baloi memilikinya. Sesuai untuk mama-mama yang berkerjaya yang mengejar masa nak pakai tudung sambil mengejar anak tu ^__^. Kalau pakai shawl biasa tu susah sikit terutama time pagi-pagi mesti nak pegi keje cepat kan? Jadi tudung FAREEDA ni memang sesuwai sesangatlah. *Cecewah dah macam duta produk pulak, masuk contest je sebenornye hiks*


Tudung FAREEDA Raihanah ni memang limited edition designnya. Design pun memang yang ter latest lah untuk ibu-ibu, single-mingle dan untuk bagi hadiah besday ke, hari ibu ke, atau bagi kat aweks pon bole. Sure aweks yu olz sengih sampai ke telinga punyeee hehe.



Oklah setakat ni dulu. Selamat mencuba yea sume kekawan.






4 comments:

sha a.s said...

gud luck sis!

Mamaleesya said...

sha: hehe saje je suke2 join. Tenkiu sha :)

kemboja said...

nak join jgala.. mcm best jer..

Mamaleesya said...

kemboja: jomlah join, baru meriah ramai2 :)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)