Wednesday, May 11, 2011

Tabung duhet pertama Aleesya

Hye, hye, hye!





Lamaaanyaaa tak hapdate belog nih. Bizi sket menguruskan keje-keje opis dan online shop. Dah lama tak menulis ni, blur jap...nak kena refresh banyak mende tentang si kecik tu. Banyak momen yang dah terlepas.




BTW haritu mama ada join contest anakku menangis comel anjuran mama ema. Nak tengok gambar Aleesya nangez klik sini. Tenkiu mama ema for syomelicious tabung tu. Aleesya likeyyy, hari2 Aleesya simpan duhet syeleng dalam tabung tu.




Menabung dari kecik ye yayang yea...nanti dah penuh kita simpan dalam SSPN...



Tabung pertama Aleesya
Hadiah menang contest







Eeee tangan tuuu
Rasa nak cobitttt je








Seposen selamat dah







Sempat lagi tengok iklan peberet







Sikit-sikit lama-lama jadi bukit
Sehari doposen ayah bagi Aleesya




Harini kita sihat, esok lusa mana kita tau kan. Sebab tu simpan duhet untuk si kecik ni sangat2 penting. Manalah tau besar sok diye dapat futher study ke, kalo takde duhet sian jugak kat diye.





Ok bebeh, selamat lunch







14 comments:

MamaEma said...

sama-sama... suka aleesya. yer...pandai kecik2 dah menabung...

Mamaleesya said...

hehe...suke. Lepas letak duit die tepuk tangan ^__^

shah-kayrul said...

comelnya tabung aleesya...lepas nie kena simpan duit banyak la ye

sha a.s said...

rs nk geget dia je...geram!

Mamaleesya said...

sha: haha...kalau tak cukup daging aleesya tu, tau dah sape geget :D

Mamaleesya said...

shah: memang nomeyyyy hehe...tu laa sume duhet syiling lebih2 sopeng bagi die isi tabung. Last2 fenat, mama yang isikan

MaSLiNa said...

wahhh.. lama betul tak uodate blog ni.. baru dapat tgk wajah aleesya setelah sekian lama mama dia menyepi dlm dunia blogging.. hehehe.. sementara aleesya tak reti nak beli ais krim & jajan sendiri biar la dia menabung duit tu.. hahaha..

Mamaleesya said...

mas: ye mas...lama tu menyepi, rasa rindu nak melawat kengkawan sume...tapi tak sempat. InsyaAllah pasni aktif balik :). Btul tu, esok2 pandai pegi kedai...asyik korek tabung pulak haha

Mrs Hakim said...

HAI MAMALEESYA...LAMA BTL TAK SINGGAH SINI... HOPE SIHAT JE SEMUA OK..

Mamaleesya said...

mrs hakim: haiii we olz sihat2 je. Tu laa lama dah tak visit ^_^

Nora Shahaira said...

waa..manyak comey la itu tabung woo...menabungiu amaln mulia..semaikan sikap itu.anak akak nora yg sulung tu suka simpan duit dan main duit..tp sekarang pandai ngabihkan duit juga..

Lulu caldina said...

Selamat pagi!!!!!
sihat tak hari ni???
lulu datang sini up-trafik *wink

kakchik@ella said...

dia ikut muka sapa tu Mar?

Mamaleesya said...

kak nora: aah sama dengan mama la, kecik2 suke menabung. Bila besar suke korek tabung hehe

Lulu: hye lulu, dtg la sini selalu. Kat sini trafik tak jem sgt :D

Kak Ella: Aleesya banyak ikut muka ayah diye. Badan je kecik macam mar. 99% ikut muka ayah, atok belah ayah dan auntie diye :)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)