Wednesday, June 15, 2011

Cuti-cuti berbelog setengah bulan lamanya :P

Hye lalings...Lama sungguh tak hapdate belog, nak kata bizi sangat tak lah tapi idea nak berbelog tu stuck lama jugak la. Bila dah terbiasa berhenti menulis makanya lamalah nak mengadap pc ni baru kuar ayat-ayat nak tulis. Adoyaiii nak menulis bukan mudah sebenarnya :P




Kiki baaahhh

Lama tak nampak shaye kan?









Shaye bizi sket :)







Jenjalan situ sana sini







Errrr tapi kalo ayah bawak pegi workshop agak boring sket
Tengok la tu, moncong je mulut diye








Time ni tengok kazen baru Aleesya
Chumilll Aleesya likey
Baby mix Ceylonese and Philipines
*Muka ala-ala cite Pangako Sayo gitu*

Nama diye Puteri Azmira







Aqma pun join sekali *sekarang Aleesya dah pandai panggil Aqma adekk*

Masa ni kat rumah kazen mama nak tengok newborn baby Aidit Rayyan Rizqin
Mama lupa pulak nak snap pixca coz asyik bersembang

Tapi memang chumill, putih gebu rasa nak cobit
Dan dan rasa nak tambah anak :D







Aleesya dah kefenatan
Zzzzzz

*Sejak dah big gal ni suke sangat berebut barang dengan adik diye Aqma...Grrrrr!!!
Mama rasa nak simpan je toys diye sume supaya tak berebut*







Aleesya pass batten kat Aqma pulak jadi model
Adoyaiii sama jez 2-2 neh
Susah amat nak dok setempat







Semoga anak-anak mama sentiasa dilindungi Allah hendak-Nya









6 comments:

Fitri Senin said...

sangat chimul..lol

Mamaleesya said...

tenkiu auntie :)

Fadhli Zainol said...

sngt comel pic baby yg berbaju hitam+putih :)

sha a.s said...

auntie Sha rindu la kt dia...

Mamaleesya said...

fadhli: ma aceh uncle fadh eheehe :)

Mamaleesya said...

Sha: Aleesya pun rinduuuu kat auntie sha yang sweet tu jugeeee

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)