Friday, June 17, 2011

Handbag JLO untuk dijual

Assalamualaikum, selamat pagi...



Aikkk? Iklan lagi...*hehe sambil menyelam minum ayor :D*



Mama nak iklankan untuk BFF mama ni. Diye nak jual handbag *NEW! belum guna lagi tau. Complete with tag & dustbag*. BFF mama nak jual sebab banyak sangat beli handbag, baru 3 minggu lepas je diye beli. Hehe ala-ala mama gak la, beli-beli pastu tak pakai.




Shantek tau beg ni, kat gambar tak nampak shining sangat tapi kalau tengok real memang shining. BFF mama beli kat Niky Fazrin juga *peberet fesbuk shop we olz*.






Picture credited to Niky Fazrin

Real lagi shantek tau
Gold ring tu shining
Material bag tu leather *pun shining juga*

Sesuai la nak bawa pegi ofis atau pegi jenjalan weekend



Retail : RM349.00


SALE : RM170 *including postage*

Ni besh price tau, kalau kat butik mana nak dapat harga ni.


FYI beg ni authentic *original* from US *bukan cap hayam tau*
No worry, kalau cap hayam ai bagitau cap hayam, this one memang ORI*







Picture credited to Niky Fazrin

Beg yang nak dijual tu yang tengah-tengah tu yea kawan-kawan
*yang paling syomel antara adik beradik diye tuh, bukan sumenya nak dijual tau hehe*





Okeh kalo berminat, PM atau SMS mama iyeee

012-6034 803





Papai ^___^





2 comments:

kakchik@ella said...

Wahhh !!! Business woman oredi arr Adik?? Hihihi

Mamaleesya said...

hehe tolong kawan je kak, mana tau lepas ni masin mulut akak jadi bebetul bussinesswoman :D

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)