Monday, June 20, 2011

Sayaaaaaangggg Ayah

Semalam sempena hari bapa, mama & Aleesya jenjalan kat mall terdekat ngan umah je. Aleesya cargas berlari-larian masuk kedai gift. Tangan diye cepat je capai 1 kad father's day sambil cakap ayah. Uik? Anak mama dah pandai baca ke?





Mama belikan je la kad pilihan hati puteri mama yang seorang tu










Camat Hari Ayah...ayah

I love ayah








Sign sket







Nak seprais ayah ni










Ayaaaahhhh

Sayaaaanggg Ayah
^____^







P/S: Malam tu tengok cite sayang abah kat channel 105. Cedeyyyy. Al-Fatihah untuk arwah abah.




8 comments:

sha a.s said...

ala cute nyer dia..bijak!

Mamaleesya said...

sha: ma aceh auntie sha :)

kayrul-shah said...

ala comeynya..kecik2 dah pandai nak surprisekan ayah ye

ajumohit said...

pandainya aleesya, kreatif...

senyumSOYA said...

omel sign dia..ehehehe... syaang abah saya jgak~

Mawar Merah said...

pandainye aleesya.. budk2 skrg bijak pemikiran diorg kan Mama. Dgn keletah2 mereka lg, hai, terubat hati yg lara tgk. (^.^)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mama!!! mish u >.<


Alhamdulillah... atas sokongan rakan blogger, cintabungablogspot is BACK to normal! Jom skodeng gambar untuk lepaskan rindu, heheheh :)

Mamaleesya said...

Mish u too...wah dah buat come back...good-good. Dah biasa jadi blogger rasa kosong je bila tak berbelog kan

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)