Friday, July 15, 2011

Sehari kalau tak buka fesbuk rasa macam nak mati, bila dah bukak buhsan :P

Ehee tajuk panjang berjela, entri ciput je coz mama bizi tahap gaban sejak akhir-akhir nih. Gaban pun tak bizi ngat macam mama kot.



Tapi dalam bizi-bizi pon fesbuk mesti bukak gak. Sehari berkali-kali la bukak. Tapi bukan ada apa sangat pun. Kalo mama tak update baju baru kat sini atau tak sopeng online agak buhsan gak kan. Asyik tengok gegambor pon naik fenin lah. Adoyaiii banyaknye kejeeeee. Stress tapi buat-buat tak stress.



Ni diye ubat stress.



Apa yang nak di stress kan mama
Keje bila pon tak abes-abes







Apa kata mama bersantai-santai camni ke
Comey kan meoww ni mama









Yang penting kita hepiiiiii

^__^





Alhamdulillah, thank you Allah kerana berikan rezeki ketenangan dan kebahagiaan.
Rezeki itu datangnya dari pelbagai cara. Ada orang mempunyai duit berkepuk-kepuk, tapi tidurnya tidak pernah lena. Syukur, syukur, syukur atas kurniaan Mu Ya Allah.





4 comments:

sha a.s said...

so cute! mata bulat...eii geram!

Mamaleesya said...

heehe mata bulat tu rajin menjeling jugak tu sha :)

siti asiah said...

samer la ngan saye...:)

Mamaleesya said...

hehehe...sama kan :)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)