Wednesday, August 24, 2011

Mood raya, makanya skip kejap buat keje opis...bole?

Diam tak diam dah 24 hari kita berpuasa. Tinggal 5 hari je nak countdown ni. Macam biasalah, mood beraya melebihi bekerja ujung-ujung ni kan.


Okeh, entri kali ni walaupon masih dalam mood rayer, tapi tetap bercirikan keje juga. Mama hapdate sket pixcas sekitar AGM Koperasi Kontraktor Berhad dan Makan Malam Persatuan Kontraktor Melayu Malaysia. Pertandingan golf, bowling berlangsung sesi pagi dan AGM PKMM berlangsung keesokan paginya *gambar takde dalam simpanan*. Mama masukkan sket je gambor kat sini, banyak nau gambor tak larat nak resize. Cerita-ceriti sekitar majlis pon mama dah lupa...



Fienas, Linda & mama
Urusetia bertugas

22|06|2011
Grand Mahkota Ballroom
Hotel Istana, Kuala Lumpur





Ketibaan Menteri Pertanian dan Asas Tani
Y.B Dato' Seri Noh Hj. Omar




Y.B Dato' Seri Noh Hj. Omar menandatangani Guest Book





Mesyuarat Agung Tahunan KKMMB bermula
Di bahagian depan sekali dari kiri Dato' Wira & sebelah kanan Dato' Mokhtar Samad
Di barisan belakang AJK Agung KKMMB





Bos-bos tengah meeting, urusetianya buat ape?



Let's the picture tell the story
^__^
So sweet fienas & Linda
Luv this picture very much *sori eh ai belogkan yu olz*




Yang tengah-tengah tu Wana *hot momma berlesung pipit dua belah, so cute*




Okeh selesai AGM KKMMB di petang hari


Malam pula ada dinner yang dianjurkan oleh
Persatuan Kontraktor Melayu Malaysia *PKMM*



Ketibaan tetamu kehormat
YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Haji Mohd Yassin
Timbalan Perdana Menteri Malaysia


 

Ucapan aluan oleh Presiden PKMM
Dato' Mokhtar Samad




YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Haji Mohd Yassin memberikan ucapan




Fienas, Kak Ima & Kak Ida




Linda & mama




Si cantik manis





Barisan urusetia bertugas
Dari kiri Ita, Kak Ani, Fienas, Kak Ima & Kak Ida




Lagi barisan urusetia PKMM bertugas



Wif boss




Barisan AJK Agung PKMM bersama TPM





Cukuplah setakat ini dahulu. Jenuh buat entri ni sampai 2 hari baru siap hehe. Selamat menjalani ibadah puasa yang tinggal beberapa hari je lagi ni.



 
Photobucket

4 comments:

Fitri Senin said...

gambar mama yang paling sikit

Mamaleesya said...

hehe tu laaa...

anisalya said...

entri yang penuh gambar2...

Mamaleesya said...

hehe mood raye terlebih sampai mood bercerita pun ke laut :)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)