Tuesday, September 20, 2011

Bila aleesya buat perangai

Malam ni Aleesya tido awal, so mama bolehlah hapdate perkara yang terjadi petang tadi. Balik je dari rumah BS, Aleesya menangis-nangis taknak balik rumah. Dia nak mama bawa dia jenjalan naik car. Cuaca tak berapa elok pulak. Jadi mama cakap hujan, lain kali kita jalan. Hmm, takde maknanya, meraung kat situ jugak. Aleesya,aleesya...makin besar makin banyak akalnya.


11 comments:

Fitri Senin said...

sama la...sekarang ni tiap2 hari pun sebelum nak g keje raif menangis2 peluk kuat sampai senget benget tudung saya ni...

ieda said...

ekekek biasa tu dik ..
beralih bulan @ tahun kuut :)

Mamaleesya said...

fitri: haha raif...raif...mesti tak bagi mamanya pegi keje iyeee...Pandainye :D

Mamaleesya said...

ieda: kekeke ye la kot kak...memacam peel diye

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

budak2 dah makain besar makin banyak ragamnyekan?? ingat masa lahir je..hehe

Nora Shahaira said...

hehe...betul..betul..sangat...

Nur a.k.a admansyah said...

biase larrr die sorang! nk bermanja ngn siapa lg kalo bkn mama & papa! layan jer ;p

wah... N3 lps yg rayetu... mcm novel-lah! I pun anak 'perantau' Felda gaks! tp biler ayah pencen beli umah, jadilah org bando plaks!

Mamaleesya said...

Akak nora: kannn kak kan hehe

Mamaleesya said...

nur: yeszaaa...budak manje seorang

memang entri lepas raya tu panjang macam novel. Gara-gara 2 minggu tak berbelog, hehe. Nak buat berpart-part tak rajin pulak. Betui3x, dah jadi orang bando gara-gara keje kat bando, tapi still miss my hometown.

anisalya said...

anak2 pun macam tu. kalau dah kata dia orang... memang kadang-kadang ikut jugak. kadang-kadang tu tak pun.

Mamaleesya said...

aah kalo time kita tak penat ok layankan aje. Tapi kalo dah penat nak pg jalan gak memang tak jadi keje hehe

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)