Tuesday, September 27, 2011

Future Wedding Planner in the Hall

Aktiviti ni dah berlaku dua minggu lepas pun, baru harini sempat nak buat entri. Dalam minggu cuti raya tu, we olz sempat datang ke wedding reception BFF ayah Aleesya.



Weee...sambil tunggu ayah Aleesya sempat lagi melasak kat sini


10|09|2011
Putrajaya



Siap kene tarik baru nak ikut






Kat dalam dewan pun tak reti dok dendiam jugak
Abes reben kerusi dibukaknye
Grrrrrr...Nak jadi wedding planner agaknye *sabar*



Sekali tu ada sorang awek lalu depan Aleesya
Aleesya jatuhkan kerusi. Betul-betul pulak jatuh atas kaki awek tu daa
Adoyaiii...dengan muka merah padam mama say sorry kat awek tu
Huhu malunya



Awek tu kata takpe, tapi sambil lalu diye cakap adoi sakitnyeee kaki
*Kesian kat diye*
Aleesya...Aleesya...




Congrats to both of u
Abd. Rahman & Dokter Tasneem



Semoga berbahagia till jannah dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah.
Ameen




Photobucket

2 comments:

anisalya said...

mesti die excited tu. hehehe... comel aleesya!!!

Mamaleesya said...

memang excited sangat, abes reben dia buat selendang ala-ala kuch-kuch ho ta hai tu

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)