Wednesday, September 28, 2011

Semoga salam maaf dari tangan ke hati tetap berkekalan walau Syawal telah berakhir

Pejam celik, pejam celik Syawal pun dah sampai ke penghujungnya. Sekejap sangat rasanya masa berlalu. Sebagaimana pantasnya masa meninggalkan mama. Kalaulah ada jam masa kan syiok, nak putar balik waktu tu bagi Aleesya jadi baby balik. Rindu nak polok-polok diye macam dulu. Sekarang ni dapat peluk diye kejap je terus meronta suruh lepaskan. Janganlah besar cepat sangat Aleesya, mama tak puas tengok gelagat kamu yang cheeky tu.


Dalam bergembira menyambut Syawal haritu, tetap ada dugaan yang berlaku. Baru harini mama sempat hapload gambar uncle Aleesya *Uncle Hayat* yang accident motor masa raya ke 14 tempohari.

 

Gambar ni beberapa hari selepas keluar dari ICU
Masa kat ICU tu memang diye tak sedarkan diri dan bernafas guna oksigen

Kecederaan kepala terhentak, tisu peha terkoyak, dada terhentak




Ni diye rupa kete yang dilanggar tu
Kete ni buat U-turn di tempat yang salah

Motor yang my BIL bawa tu dah takde rupa motor dah rasanya


Now, my BIL dah ok dan dah keluar wad




Harini dah Syawal terakhir pun. Semoga kita sentiasa mengeratkan silaturahim dan bermaafan antara satu sama lain, walaupun bukan pada bulan Syawal.



Photobucket

6 comments:

kayrul-shah said...

nie kena kasi adik kat aleesya nie..hehehe

Mamaleesya said...

Ameen. Coming soon :) haha

Lady Rina said...

comel baby aleesya....

Mamaleesya said...

ma aceh lady rina ^_^

anisalya said...

alhamdulillah... keadaan tak memudaratkan.

Mamaleesya said...

anis: Syukur, kalau tak memang risau

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)