Monday, October 10, 2011

Hari-hari ceria kerana ada KAMU

Hari-hari pun kita kena ceria dan jadikan ianya special...supaya hidup berfamili lebih bermakna dan enjoice. Bukan sehari, bukan dua hari tapi selama-lamanya, maka perlu bajai kasih sayang yang dibina tu.



Seperti biasa aktiviti wajib dalam belog mestilah tempek bahan bukti *gambar ala-ala tahun 70-an*.


Verangan ala pwincess la tuuu
:P





Wah so kiut!!!
Cobit pipi sket bole?





Tengok gelagat pwincess tak reti dok diam





Wif my sweetest sweet
Mama sayaaaaaang sangat kat Aleesya tau






Menikmati panorama indah di Titiwangsa


Tempat ni ajelah yang sekangkang kucen dari umah yang bole bawa Aleesya bermaen-maen dan melihat kehijauan alam di hujung minggu. Alangkah beshnye kalo balik kampung, pokok kelapa melambai-lambai di mana-mana.


Photobucket

6 comments:

Mamamya said...

cantiknya gambar2 ni... :)

MamaEma said...

seronok anak bila dibawa berjalan-jalan

Mamaleesya said...

mamamya: tak berapa clear gambar ni sbb tu edit gitu, pakai henpon je

Mamaleesya said...

mamaema: siyes paling besh bawak anak jenjalan, pastu balik umah fengsan hehe

anisalya said...

pokok kelapa memang melambai-lambai. tapi kalau kat rumah saya kena jaga la kelapa yg melabai-lambai tu. takut buah tuanya gugur je.

Mamaleesya said...

haha buah tua gugur bahaya gak tu, tak pasal kepala yang berbuah nanti :D

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)