Thursday, October 20, 2011

Lunch hour yang dot dot dot


Lunch hour tadi mama & bff mama pegi JJCM ke Ice**** Bff mama kata nak makan yang berkuah. Sebelum ni memang we olz penah makan eskrem kat Ice**** tu, tapi tak penah pula order makanan. Harini kononnya nak try mana tau sedap. Bff mama order bihun tomyam seafood & air 100 plus. Mama pulak order noodles & soup spicy *lebih kurang gitu la nama menu tu* dengan air fresh orange. Menu pun sampai, sekali tengok mee yang diye guna tu megi. Cet, baik mama masak kat opis je. Kuah diye pulak sup yang cair pastu taruk cili paste. Rasa dia? Mama bagi 1/10. Kenapa? Yu olz try sendiri tengok. Adehhh nasib baik mama tak lapar sangat. Memang pasni tak order dah menu lain selain eskrem kalo masuk situ.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

Fitri Senin said...

Sy pun rasa iceroom punye makanan dot dot dot tp eskrem sdp.

Mamaleesya said...

Fit: kan, kan? Baik makan secret memang sedap.

Seb baek eskrem kat situ sedap

Mamamya said...

kdg2 mmg kecewa yer bila yg di order smpi x spt yg kita harapkan....mmg kene black-list lah menu nih...

Mamaleesya said...

mamamya: tu laa. Baik makan nasik bawa bekal dari umah camtu hehe

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)