Thursday, October 20, 2011

Owh my sweetest sweet...Kau ilhamku

Today mama nak cerita aktiviti we olz di hari Sabtu yang lepas. Pagi-pagi tu seperti biasa menjalani rutin harian, masak, membasuh, melipat, mengemas etc. Dalam pukul 3ptg we olz keluar. Hujan turun masa tu. Ayah kena masuk keje pukul 4ptg, makanya we olz ikut sekali. Parking dekat opis ayah. Then mama dan Aleesya naik chungginton lagi ke KL Sentral sementara nak tunggu ayah siapkan keje apa yang patut.



Sessi menunggu chungginton
Nampak je chungginton gelak sakan
Beshnyee jadi bebudak, mende simple pun bole buat derang hepi



Sampai je di KL Sentral tempat pertama we olz pegi adalah mencari makan. Mekdi la apa lagi, tak jemu-jemu Aleesya mamam bubur Mekdi. Kali ni mamam sket je, lebihnya mama tapau sebab Aleesya dah bising nak jalan. Mama pun bawa diye ronda-ronda kawasan KL Sentral aje lah. Nak pegi sopeng kompleks lain jauh dari opis ayah dan kene lintas jalan bagai, leceh pulak.




TENGOK
Lajuuuu je, bukan nak tunggu mama
Pangai sebijik sejebon ayah diye *lambat tinggal*




Dah fenat berlarian, berurut jap kat sini




Lima belas menit bergayut kat public fon
Pung pang pung pang berceloteh ngan tok diye la konon-kononnya
Haih, macam-macam la kamu ni yayang




Sempat lagi melompat naik token car ni
Cet dah rosak telan duhet :P




Tunggu chungginton untuk balik ke opis ayah



Sambung berjimba bertiga-tigaan ke pasar malam Melawati pulak pastu.




Photobucket

6 comments:

Nora Shahaira said...

seronok la mama layan anak macam tu..seronok jadi anak mama..hehe

Mamaleesya said...

meh meh, mama amek akak jadi anak angkat mama meh ngeee

Mamamya said...

seronok jd anak2 kan...hepi sentiasa.. ;)

Mamaleesya said...

mamamya: tu la, bebudak takde problem, nyanyi je selalu. Tapayah pikir masalah donia

kakchik@ella said...

besar sikit lagi lagi best mar ..

Mamaleesya said...

tak sabar nak tunggu diye besar hehe

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)