Sunday, November 13, 2011

Hujan itu rahmat

We olz ke bandar mahkota cheras menghadiri majlis kawen adik kawan hubby. Hujan lebat juga sampai tak nampak jalan. Sampai je kat rumah pengantin aleesya dah tertido, letih sangat + kesejukan. Lagipun batuk dan selsema dia belum baik lagi sejak sebelum raya haritu. Cuaca sekarang kan tak menentu. Mama temankan aleesya tido je, ayah pegi jumpa kawan die salam-salam sume sebab majlis dah abes. Masa majlis tu, ibu pengantin ditimpa pelamin yang runtuh kerana ditiup angin. Jadi, sekarang sefamili derang ke hospital kajang. Mama dan famili mendoakan semoga ibu pengantin tidak mengalami kecederaan teruk.


Published with Blogger-droid v2.0.1

4 comments:

Momma Qiestina said...

alica tdo nyenyak ye..macam qies je suka baring & tdo camtuu dlm car..

alaa sianye mak peranten tuuuu..

Mamaleesya said...

tu laa tido macam qies, time ujan besh titon hehe.

Aah sian mak peranten. Masa dia cakap nak pegi sepital, hubby pelik juga. Rupanya mak die kena timpa pelamin.

kakchik@ella said...

Alahai .. ditimpa pelamin? Sampai cam tu sekali? Takdir Tuhan. Kita tak boleh lawan, kan.

Mamaleesya said...

angin kuat sangat agaknya kak ella. Masa kitorang pegi tu memang drive pun tak nampak jalan. Tu la tak sangka kan, pelamin boleh runtuh. Ye betul, takdir tuhan tu. Kun fa ya kun.

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)