Wednesday, November 2, 2011

Riang ria di playground

Playground dengan kids memang tak bole dipisahkan. Sukeee sangat main kat taman. Nasib baiklah time mama kecik-kecik dulu takde mende-mende ni sume. Main congkak, galah panjang, baling selipar, baling tin, anak patung tu jela permainan mama.


Bebudak sekarang canggih. Kalo umah besar tu, kat dalam umah pun dah macam nursery. Siap ada slide, buaian, horse seme. Disebabkan umah we olz yang cute tu, mana bole nak beli seme toys gitu. Makanya untuk tidak menghampakan Aleesya, we olz bawa la diye ke taman kanak-kanak untuk diye menikmati zaman kanak-kanak dengan riang.




Baru lepas hujan je time ni
Basah lagi slide tu tapi Aleesya nak naik juga

Ayah pulak layankan diye
Sedondon baju anak beranak




Ready?



Go!!!

Weeeee!!!
*Abaikan gambar Aleesya yang goyang-goyang tu, blom ada DSLR lagi hehe*




Kejar jangan tak kejar
Bukan selalu pun kan ayah :)





Ayah tak bagi main slide ni sebab basah
Nanti syomot




Naik titi gantung pulak


Memang lepas habis main kat playground tu, basah kuyup baju Aleesya.
Berpeluh-peluh baju diye hehe.
Eksesais yea yayang




Photobucket

No comments:

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)