Tuesday, December 6, 2011

Jom tengok Vespa comel di Jambori Vespa 1 Malaysia 2011

Dah berkurun dah pegi Jambori ni baru dapat hapdate. Jambori ni berlangsung 2 bulan lepas. Kebetulan je masa tu pegi Tasik Titiwangsa di malam hari, tengok-tengok ada Jambori Vespa. Jom tengok apa yang menarek tertarek kat situ.


Jambori 1 Malaysia 2011
Sume negeri kat Mesia join jambori ni
Paling ramai rasanya dari negeri Perak, sebab lalu je dengar loghat Perak
Kejor Yob kejor



Aleesya macam pelik sket tengok nape banyak sangat motor sepesen camni



Okey, jom kita tengok vespa-vespa yang syomel-syomel belaka


Rasa dah macam kembali ke zaman mak abah mama time baru-baru kawen dulu pulak
^_^




Lama dah tak tengok vespa ni
So cute!




Antara vespa menarik yang dah di cat semula
Nampak macam baru




Sang Penyu
Jauh tu dari Terengganu

Ada mama tengok, sampai je kat Jambori dah rosak, merepair sakan la kat situ
Berjalan jauh sangat kot








Merahnyeee mak ngah :D




Tengok la mata Aleesya pandang mana
Memang feminat kasut
Dalam rumah pun nak pakai kasut bajet duduk London agaknye



Pelbagai jenis spare part ada dijual
Dah berkonvoi vespa jauh-jauh kan
Kalo tercabut pape bole terus repair



Bila tengok dressing derang
Terasa macam kembali ke zaman 60-an



Okeylah jom kita balik
Vrooomm!



Photobucket

6 comments:

Mamamya said...

waaa...mcm2 bentuk ada yer.. t'ingat kat arwah atok,dulu2 selalu bawa akak n adik2 ronda2 kampung naik vespa...

Dalila Hamid said...

wah meriah!!

MamaEma said...

bila dah minat...berhabisan ribu ringgit pun tak kisah untuk hiasa motor2 ni

anisalya said...

motor antik nih...

kayrul-shah said...

klasik dan unik betul vespa2 tue..mesti mahal harganya nie

kayrul-shah said...

klasik dan unik betul vespa2 tue..mesti mahal harganya nie

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)