Monday, December 5, 2011

Lirik Lagu Pendam -Shahir

Mama suke sangat videoclip lagu Shahir ni. Macam penah tengok je jalan cerita dalam videoclip ni. Seorang lelaki selalu pegi beli CD. Then gurl yang jual CD tu selalu letak surat dalam CD tu. Tapi lelaki tu tak penah baca. Bila lama lelaki tu tak datang beli CD tu, gurl tu pegi cari. Baru gurl tu tau lelaki tu meninggal sebab ada sakit. Sebenarnya lelaki tu pegi beli CD tu semata-mata nak jumpa gurl tu je. Touching gak tengok videoclip ni.


Lirik Lagu Pendam -Shahir

Aku yang mengejar bayang cinta
Kian terbiar
Terpendam kata
Tak terungkap selamanya

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati
Aku yang mengejar bayang cinta



P/S: Sekadar lirik semata-mata, tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia :)

4 comments:

Mamamya said...

blm penah lg tgk videoclip ni...nak p tgk lah kat utube..

MamaEma said...

kalau dgr pun tak tahu liriknya camana..hehehe

wahida said...

terus teringin nak tgk videoklip ni...


salam kenal, terus follow sini...

Mamaleesya said...

mamamya :tengok jangan tak tengok. Mama pestime dengar kat astro terjatuh chenta dengan melodi dia. Pastu baru tgk kat youtube touching pulak klip die.


mamaema: takpe kita ikut lalala pun jadi la kalau tak tau lirik hehe


wahida: aah best juga klipvideo ni, try la tgk. Salam kenal utk wahida juga :)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)