Friday, December 30, 2011

Si darah manis tunangan orang

Musim cuti sekolah ni banyak betul undangan perkahwinan. Tiap kali weekend tapayah nak masak dah, memang makan nasik minyak aje.


Dua minggu lepas, my niece Rozalyn bertunang dengan pilihan hatinya Hafiz. Date 17|12|11 tu bersempena bufday my niece. So, 2 in 1 lah majlis tu. Adik bertunang dulu baru kakak, kira melangkah bendul la ni. Tak kesahlah kan, asalkan bertunang. Sape dulu sape kemudian takde hal lah. Kakak diye Rosebel coming soon bulan depan.


Okeh, mari kita layan pixcas.



Hantaran dari pihak perempuan
5 berbalas 7 *blue, white, silver theme*
Pot pouri, cincin, apam polkadot


Buah-buahan, sirih junjung, cekelat, cupcakes



Sebelum rombongan pihak lelaki sampai we olz berphotoshoot dulu
Introducing my brother in law wif her wife Kak Jasmeen
*Both adalah muallaf*
Baby 8 months yang sangat adorable dan tak banyak ragam tu pula namanya
Puteri Azmira

Congrats to both sebab kak Jasmeen sekarang preggy lagi
Twin baby



Aleesya wif her new hairstyle *ayah punye keje*
Kusyuk layan kartun mickey mouse



Minum lilo duluuuu
Kaki syomel sebelah tu Akma
Baru nak amek gambar diye dah start cranky sambil golek-golek cari Tok
Akma tak biasa orang ramai


Perbincangan bermula
Menetapkan tarikh, hantaran dan sebagainya
Mama dengar sket je sebab Aleesya dengan Akma mula cranky
Ayah bawa Aleesya turun duduk kat khemah


Cincin menandakan sudah berpunya
Congrats!



Tok Aleesya dengan Akma sedang menikmati hidangan nasi beriani




Lyn wif her sister Puteri


Hantaran dari pihak lelaki



Sebenarnya banyak lagi gambar nak hapload, tapi tenet sangatlah siput. Nak buat satu entri ni pun ambik masa 3 hari nak hapload gambar. Makanya, mama mengucapkan Selamat Bertunang untuk Rozalyn & Hafiz...selamat menjalani alam pertunangan.



Futnot: Al-Fatihah untuk arwah kakak. Anak-anak kakak bakal menjalani fasa baru dalam hidup. Semoga mereka bahagia selalu.


Photobucket

6 comments:

kakchik@ella said...

Fuiyooo .. lengkap dgn inai lagi tu.

Mamaleesya said...

hehehe tu laaa...belum pegi kursus kawen je lagi, kalo tak bole nikah terus :)

anisalya said...

macam dah ready nak nikah je.

Mamaleesya said...

Hehe kannn?

MamaEma said...

tahniah

Mamaleesya said...

ma aceh

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)