Saturday, February 4, 2012

Aleesya bakal dapat adik

Alhamdulillah syukur di atas rezeki kurniaan Allah ini. Aleesya bakal dapat adik. Aleesya pun dah 2 tahun 5 bulan, memang dah elok nak jadi kakak.


Minggu lepas mama ada check di rumah guna pregnancy test tu. Disebabkan terlampau eksaited nak check, mama check lepas balik keje. Maybe time tu kandungan hCG dalam urine tu rendah jadi result dia negative.


Harini pagi2 mama check masa bangun nak solat subuh tu. Result dia lambat sket nampak, mungkin kandungan masih baru lagi. Lepas seminit mama tengok ada 2 line. Sah memang mama pregnant sebab mama pun dah lewat datang period.


Hepi sangat sebab memang dah plan nak bagi Aleesya adik tahun ni. Nanti mama ingat nak pegi klinik check dah berapa minggu kandungan mama ni.


Mulai sekarang kena jaga diri, jaga makan, start minum susu anmum balik.


Semoga baby sentiasa sihat dan dilindungi Allah selalu dalam womb mama yea sayang.


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

kakchik@ella said...

tahniah, mar.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tahniah...tumpang seronok.nie

Izan Ishak said...

tahniah mamaleesya!

sama2lah kita sambut baby thn ni ye...

Tina Othman said...

alhamdulilah, tahniah & take care

anisalya said...

tahniah mama. mst aleesya excited jgk ni.

ummi nia said...

tahniah..aishhhh..2012 nie ramai betul blogger mengandung..akak doakan utk sy jgk yer..bln 6 nie nia dh msk 3 thn..mmg dh ada pernacangan nk bg nia adik..

Mamaleesya said...

Tima kasih semua :-)

Mamaleesya said...

Umminia: InsyaAllah, smg nia cepat2 dpt adik yea. Makin ramai la kawan aleesya hehe

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)