Wednesday, January 16, 2013

Jadi momma ni kena belajar multitasking

Sambil hapdate belog, sambil dukung Rizq. Aleesya pulak kusyuk tak toleh kiri kanan dah bila dapat tengok Tom & Jerry kartun peberet dia. Dah bape kali mama pesan kat dia, kids bole tengok TV sehari 2 jam je. But as usual, dia buat dono je. Hmmm, bebudak camtulah memang suke hiburan. Rizq pulak dari tadi taknak tido-tido. Memang susah btol dia nak tido *nak jadi burung hantu agaknya* kuikui. Mak dia pun sama la, mata dah jadi macam Zorro dah ni. Macam-macam pesen nak tidokan dia. Memang dah lenguh dah tulang belakang mama ni, kalau tak minum susu mau osteoporosis *betul ke ejaan eh?* jadinya.

2 comments:

Ima Salsuzaima said...

walawey kak.budak zaman skrg ni memang payah nak tidokn.nk tido lewat je mcm org dewasa.pening kepala.

Mamaleesya said...

Tu laaa, dah bagi tido buai, rocker, bf, mengiring, kuak lentang tapi lenanya 5 minit je. Grrr..nasib bek baby lagi. Kalo dah besar mau mama bertukar kaler ijau hehe

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)