Monday, January 14, 2013

Lamanya tak berbelog...

Perghhh dah lama sangat tak berbelog ni. Semenjak preggykan adik baby memang mood ke laut nak berbelog. Mana taknya asyik fening-fening idea pun takde. Tambah-tambah pulak masa tu blogger punya layout berubah lagi bertambah fening nak buat setting.


Maybe lepas ni aktif balik kot berbelog *cewah*. Sebab nak hapdate adik baby punya milestone. Sian jugak takkan sume citer tentang kakak dia je kan.


Harini macam biasa Monday Blues, termenung lama mengadap keje. Pastu pagi tadi temankan kawan opis pegi CIDB jap.


Dalam mata ni terbayang-bayang buah hati 2 orang kat rumah BS. Rindu amatttt...


Photobucket

No comments:

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)