Tuesday, January 15, 2013

Nak beli ke tak Bumbo seat ni eik?

Tengah berfikir-fikir ni nak beli ke tak Bumbo seat untuk adik baby ni. Dia sekarang asyik nak duduk atas riba mama jek. Kesudahannya apa keje pun tak boley buat kalau dia asyik nak berkepit.

Mama ingat nak beli Bumbo seater tu tapi mahai gak mende alah tu, sampai RM199.00. Pakainya tak sampai berapa bulan pun. Mama ada jugak tengok yang preloved kat mudah, tapi setakat beza berapa puluh je bek mama beli baru je. Adoyai konpius-konpius.



Bumbo seat blue pun comey
 
 
Photobucket

4 comments:

*azni* said...

lamanye blog mamaleesya senyap..ni baru muncul kembali..tgk2 eh dah ada baby baru..hehe..rupenye ada sebab lama tak update blog..

selamat berblog kembali ye...

Mamaleesya said...

AZNI:
hehehe baru buat comeback ni. Lepas ni setiap berapa jam je ada update baru sebab sumenya citer pendek2 hehe.

Nak citer panjang macam selalu susah gak, sbb dah berbaby. Maybe live blogging ajelah.

T.kasih azni

etas etassa said...

beli...jgn x beli..hi...visit sy balik..jd member plz...

Mamaleesya said...

Hehehe rasanya sume nak beli, tuan punya badan tu tak tau dia nak dok ke tak dlm tu nnt.

OK will visit u

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)