Monday, March 20, 2017

Yong Tau Foo TOTD *Tapau of the day*

Yong tau foo best in town alkisahnya TOTD harini. Aleesya pun suka makan ni. Apa mama suka makan dia pun suka. Adik2 dia lain pulak, dorang suka kuih muih kampung, nasik2. Selera atok2 gitu la. Harini memang gantung kuali, dapur tak berasap. Time rajin jarang2 datang, ditambah kebizian sehari2 memang mood ke laut.



Tak tau kenapa mood berblog datang balik setelah 3 tahun blog bersawang. Rasanya blog tu sebaya umur Aleesya sebab dulu mama blogkan milestone tumbesaran dia dari baby. Sekarang dia dah ada 2 orang adik lelaki pun. Bukan saja2 berhenti berblog. Kerja, part time study ditambah preggykan Nafis waktu tu...memang 24 jam sehari tak cukup rasanya.

Memang susah nak mulakan semula apa yang kita telah lama tinggalkan. Tapi ianya lebih baik dari terus berkubur selamanya.

Instagram: @mamaleesyamiro

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

My Cutie Pie Story | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Mamaleesya :)