Monday, January 22, 2018

Dashing! Wangi-wangi sampai ke Manchester United!!!

Ada peminat bola sepak tak kat sini? Mesti ramaiiii kan? Bola sepak ni memang sentiasa jadi sebahagian budaya Malaysia. Muda ke tua ke, kalau memang peminat fanatik bola mesti takkan ketinggalan  menonton bola sepak secara live.  Sanggup tuu tak tido sampai pagi walaupun esok kerja. Apatah lagi kalau MCFC (Manchester City Football Club) vs MU (Manchester United) mesti lagi teruja!


Liga Perdana Inggeris

Liga Perdana Inggeris merupakan salah satu Liga bola sepak yang paling popular dengan bilangan pengikut yang ramai. Ianya benar-benar satu mimpi yang menjadi kenyataan bagi semua peminat kalau dapat menonton perlawanan secara langsung di salah satu stadium yang terkenal.


Berita Baik!!!

DASHING, jenama dandanan lelaki yang terkenal memahami keterujaan para lelaki dalam dunia bola sepak. Dengan ini, DASHING untuk tahun yang ke-4 mengadakan peraduan Let's Go Manchester Contest! Percuma penginapan, 4 hari 3 malam return-trip ke Manchester, United Kingdom untuk 6 Pemenang bertuah. Ianya termasuk tiket VIP untuk menonton perlawanan secara langsung di antara MCFC vs MU sebagai hadiah utama peraduan Let's Go Manchester Contest! Ini merupakan pengalaman yang menarik dan tidak ternilai selama 4 hari: makan, tidur bola di Manchester, UK!

NAK KE NAK???




Pemenang bukan sahaja akan menonton 2 kelab bola sepak terbesar di dunia beraksi dari tempat duduk VIP mereka di Etihad Stadium tetapi juga termasuk lawatan ke National Football Museum dan Stadium Old Trafford, Etihad dan Anfield. Selain itu, pemenang juga akan berpeluang untuk berinteraksi dan mendapatkan autograf daripada beberapa lagenda MCFC. Terdapat juga Magical Mystery Tour untuk pemenang di mana mereka akan dibawa ke lokasi music band terkenal, The Beatles. Apa lagi peminat fanatik bola sepak nak semuanya ada kan?

Bagaimana nak sertai Dashing, Let's Go Manchester Contest! 



Apa yang anda perlu lakukan adalah membeli sebarang produk DASHING atau ELITE dalam satu resit (jangan campur-campur dengan barang lain tau). Kemudian, WhatsApp gambar resit yang jelas, nama seperti dalam Kad Pengenalan atau Passport, nombor Kad Pengenalan atau Passport dan outlet pembelian ke nombor +6016-9972373. Senang kan?


Cuba jangan tak cuba, mana tau anda bertuah sampai ke Manchester United!



Husband suka bau Hattrick Limited Edition ni
bau lembut dan fresh


Chaiyok!!!


Untuk maklumat lanjut  layari www.facebook.com/Dashing.MY atau www.dashing.com.my atau hubungi nombor 03-80238311.

13 comments:

Abam Korie said...

Okeh..kena pi beli sekarang ni..😊

Salina Johari said...

mana tau kita ni antara yang bertuah kan...nak join gak lerrr

Mimin Adam said...

bau dia mmh wangi .. suh hasben tuu beli bebanyak stock dasing 1 thn. mana tahu luck husbnd. kihkih

mas saari said...

Husband pun suka minyak wangi Dashing ni, boleh cuba join contest ni.

Minionlicious Enterprise said...

Uikss..bestnya..leh join contest

Nadia Johari said...

Best betul..beli je boleh join contest..mudah sangat ni

Radhia Razali said...

nak trylah join contest ni..kot ade rezeki menang contest ni..hehe

qaseh dalia said...

Suka bau dashing yang ni

www.modernmumthingy.com said...

Ooo camtu jer... antar kat no tu yerr. Kena habaq kat cik abam kita nnt. Peminat tegar man u

Julia Johari said...

Suka bauan dashing...wahhh nak join la beli...tq dear sharing mana tau menang...melompat sampai ke bintang ni hahaha

Azhafizah Md Nor said...

All the best semua yang join

Noriza Abdul Rahman said...

pakai wangi-wangi jer boleh berpeluang ke Manchester United kan?

CIKZACOM said...

laki ai suka benor bauannn ni tau..