Monday, October 8, 2018

Customised hadiah farewell dengan A2 Online Gift Shop

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Setiap yang bertemu pasti akan berpisah. Mungkin hari ini Allah pinjamkan kita sahabat atau kawan yang baik, tetapi setahun kemudian dia terpaksa meninggalkan kita dengan alasan yang tersendiri. Samada bertukar tempat kerja, sambung study, mendirikan rumahtangga dan lain-lain komitmen. Tapi...untuk menghargai dan menyatakan bahawa mereka ini sangat bererti dan pernah menjadi sahabat terpenting dalam hidup kita, kita mungkin ingin menghadiahkan sesuatu buat kenangan kepada mereka. Bukan bermakna selepas ini kita tidak bertemu mereka lagi, tetapi sebagai tanda bahawa kita sayangkan persahabatan yang pernah terjalin, susah senang bekerjasama semasa berada di bawah satu bumbung.

Masa kita banyak dihabiskan di depan PC dan pergerakan agak terbatas sekiranya nak cari sendiri Customized Gift Shop di luar. Jadi harini, saya nak share satu online shop yang agak menarik juga hadiah-hadiah rekaan mereka ni. Online gift shop malaysia ni memang best, korang boleh customised sendiri hadiah yang korang nak, mengikut citarasa masing-masing.

Printcious - Your Precious Gift


Malaysia gift shop  ni ada macam-macam jenis customized gift. Confused juga nak pilih sebab dalam website Printcious ni ada macam-macam design. Ada customized T-shirt, mug, kusyen, kanvas, puzzles, jubin seramik, pad tetikus dan beg. Rekaan hadiah pun dah di asingkan mengikut kategori untuk perempuan, lelaki dan kanak-kanak. Jadi korang takde la pening nak tentukan hadiah tu sesuai untuk lelaki ke perempuan. Memang semua design cantik dan unik. Kalau takde idea nak bagi hadiah untuk farewell kawan-kawan korang, klik je Printcious ni, confirmed SETTLE!

Variasi customised gifts

Cadangan Hadiah Farewell


Saya terfikir nak berikan dia mug sebagai hadiah farewell. At least, bila dia pindah office baru nanti bila minum coffee guna mug tu mesti teringat kat saya.
Design ni boleh letak nama

Kalau letak gambar macam design ni pun unik juga


Cadangan kedua customised kusyen, sesuai untuk kegunaan di office juga. Boleh buat nap sekejap waktu lunch hour tak pun sebagai support kat belakang kerusi.


Design ni simple dan sesuai letak kat office tak nampak crowded sangat



Saya memang suka sangat dengan tagline Printcious ni: "Precious Gifts From Your Heart". Macam sesuai sangat dengan hadiah-hadiah rekaan dalam website mereka.


How to Customised?


Pilih design mana yang korang nak




Pilih warna yang korang suka




Reka ucapan yang korang nak tulis kat kusyen tu




Tekan selesai. SIAP!!!




Simple je kan cara order customised gift kat sini? Penghantaran pun cepat dan korang akan dapat hadiah rekaan korang tu sama seperti dalam gambar tu. So, apa korang tunggu lagi?



Notes:
“If you are looking for best mug printing in malaysia, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, 
malaysia photo booth rental is your best entertainment.
Don’t miss to click here too Button Badges MalaysiaBulk Order Color MugBulk Order Magic MugBulk Order LanyardBulk Order Mousepad
We also welcomed any sponsorship to get sponsor for their event. Don’t miss out to grab this big opportunity by click here Sponsorship for Event
Printcious is also available in SingaporeAustraliaHong KongCanadaPhilippines & Taiwan

9 comments:

mas saari said...

Memang puashati buat hadiah dengan Printcious ni.

Izanalia said...

Wahh menariknyaaa ade platform utk buat hadiah macam ni... Good Sharing!...

YB Shehan said...

tak pernah try lg. banyak gak eh pilihan. nak cuba la nt

fizafantagirO said...

Menarik! Idea utk bg gift ni

Eyqa Hasnan said...

Printcious selalu jadi pilihan eyqa. Banyak pilihan. Paling suka mug customize

qaseh dalia said...

Pernah buat kat sini , not bad barang dia ..

Nadia Johari said...

printcious best..pernh beli bju dan reka sendiri design..hehe..

ai said...

Menarik bagi gift ada muka sendiri ni.

Emarieys said...

Dah lama nak buat... Tak ter u at-buat.. Padahal senang jet nak order